2011 m. rugpjūčio 3 d., trečiadienis

Snikers tortas- dalinuosi idėjomis


Pastebėjau tendenciją- galybė receptų iš supermamų iškeliaujų per blogerių-maisto gamintojų vituves , išbandomi ir sugula naujuose bloguose.Tie patys receptukai išbandomi  ir visos blogerės mergytės aprašo kaip pavyko ar nepavyko :) Nėra blogai , arne? :) Juk visos pasidalina išbandyta nuomone ir turim galimybę išsirinkti tikrai užtikrintą ir įvertintą receptą. Tokiu būdu mano virtuvėj buvo pasirinktas šis tortas. Aš neaprašinėsiu jo gamybos, nes dėdė googlas pateikia tokį patį receptą visur, tik pasakysiu , kad tikrai rekomenduoju- jei norisi šventei tikro, riebaus, saldaus, tortiško torto. dešimt balų ir kaip visada pridėsiu truputį nuo savęs- papuošimo idėja.

Sugalvojau išbandžiau ir visai tiko ir patiko- tortas traškiam karameliniam apvalkale.Sutraiškiau dvi geras saujas kukurūzų dribsnių (corn fleiksu) , paprastų , nesaldintų.


Tuomet įmaišiau kelis šaukštus karamelės, ir visa ta mase padengiau torto paviršių. Jis labai gražiai išsilygino, pastovėjęs sustingo ir valgant buvo toks smagiai traškus sluoksnis, kaip atsvara riebiam minkštam ir saldžiam tortukui..Didžiausios mano simpatijos šiame torte- karamelinis snikerinis žemės riešutų  sluoksnis ;)

Sėkmės konditerijoj ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą